Hospice Vredeborgh

beschikt over drie grote lichte gastenkamers op de begane grond.

Elke kamer heeft een ruime eigen badkamer en beschikt standaard over een hoog-laag bed, een nachtkastje een relaxfauteuil. De kamers zijn zo ingericht dat de gast eigen spullen mee kan nemen, om een sfeer te creƫren zoals thuis. Er is een televisie aanwezig en elke kamer heeft openslaande deuren naar buiten. Hierdoor komt u terecht in een sfeervol aangelegde tuin die beschikt over een overkapt terras met meerdere zitjes waar men met mooi weer heerlijk beschut kan zitten.

Het huis heeft tevens een royale gezamenlijke woonkamer met gezellige zithoek en stamtafel. De keuken is voorzien van nieuwe moderne apparatuur, waar de gasten of familieleden ook gebruik van kunnen maken.

Het meenemen van huisdieren is bespreekbaar. In hospice Vredeborgh mag niet worden gerookt. In de tuin staan zitjes en een overkapping waar gasten en familieleden gebruik van kunnen maken.

Op de eerste verdieping is een logeerkamer met een aparte douchegelegenheid. Tegen een kleine vergoeding kunnen naasten hier gebruik van maken. Het hospice beschikt ook over een familie- en/of stiltekamer,  waar familie en/of nabestaanden samen kunnen zijn.